Algemene informatie

Het Risico van het Vak, het congres over beroepsziekten

Datum

Dinsdag 17 november 2015
09.30 - 17.00 uur (ontvangst vanaf 08.30 uur)

Tarieven

  • Reguliere tarief van € 375,- want u bent géén abonnee
  • Kortingstarief tarief van € 325,- want u bent abonnee van één van de onderstaande tijdschriften en / of e-mailnieuwsbrieven: Vakblad Arbo, Praktijkblad Veilig​heid & Preventie, Over Preventie, PW De Gids, OR informatie,Over Duurzame Inzetbaarheid, ZorgInstellingen, KIZ, Sigma.
  • Kortingstarief van € 3​25,- want​ u komt met 2 of meer personen uit dezelfde organisatie

Locatie
CORPUS 'reis door de mens' - Leiden
Navigatieadres: Ingenieur G. Tjalmaweg, Leiden

 
Routebeschrijving
Klik hier voor de routebeschrijving
 

Inschrijven
U kunt zich online inschrijven via deze link

Heeft u vragen?
Neem contact op met de Klantenservice van Vakmedianet:
Tel: 088 5840 888
E-mail: klantenservice@vakmedianet.nl

Factuur
U ontvangt de factuur twee weken voor het congres van Vakmedianet B.V. Schrijft u zich op het laatste moment in, dan ontvangt u de factuur zo spoedig mogelijk na inschrijving. De factuur dient uiterlijk 14 dagen na ontvangst betaald te zijn. Werkt uw organisatie met inkoopfacturen dan kunt u contact opnemen met:

Klantenservice Vakmedianet
Telefoon: 088 5840 888
E-mail: klantenservice@vakmedianet.nl

Annuleringsvoowaarden
Tot vier weken voor aanvang van het congres kunt u kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van het congres bent u 25% van het inschrijfgeld verschuldigd. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van het congres bent u het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Meer in de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet.

Voorwaarden
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet bv zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.

Contact
Wilt u als deelnemer meer informatie of heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Anne-Marie van Koeverden, via anne-marievankoeverden@vakmedianet.nl

Partners/exposanten

Wilt u tijdens deze dag aanwezig zijn met uw stand? Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met: Richard van Dijk, T: 088-584 09 66; email richardvandijk@vakmedianet.nl

Organisatie
Het Risico van het Vak wordt georganiseerd door Vakblad Arbo en www.arbo-online.nl (onderdeel van Vakmedianet)

Waardering Hobéon SKO-MVK: 1 punt

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.